За нас

Поморие

Туристическа агенция”Валена турс”- гр.Поморие е лицензиран туроператор и туристически агент с лиценз 0121 и с утвърдени вече позиции както на българският така и на международните туристически пазари от много години.

За всичките тези професионални години ние научихме много – достойно да решаваме всички сложни проблеми,да бъдем много внимателни в работата си с нашите клиенти и постоянни партньори!Да бъдем конкурентно способни на туристическият пазар и да ценим доверието в нашите постоянни и нови клиенти и партньори през новият век.

В своята дългогодишна дейност Т.А.”Валена турс”- гр.Поморие успява да популяризира нашето Черноморско крайбрежие и Българските планински курорти,предлага широки възможности както за летен ,така и за зимен туризъм.

Всяка следваща година нашите партньори и клиенти се увеличават и стават наши съмишленици в туристическият бизнес.Работим успешно на туристическите пазари с Полша ,Русия,Украйна,Беларус,Молдова,Холандия,Словакия,Чехия…….-

наши много коректни партньори!

За Вас и Вашата вълнуваща почивка се грижи екип от висококвалифицирани професионалисти,които знаят как да удовлетворят всички Ваши желания и най- прецизните Ви изисквания!

Заповядайте при нас!

Разходете се под ”Синия флаг” на нашите плажове,отпийте глътка вино от нашите изби,хапнете топла пита със сол от нашите солници,утолете жаждата с кристално чиста и свежа минерална вода от нашите извори…

Заповядайте при нас!

Оставете стъпки по брега,а НИЕ ще оставим в сърцата Ви спомена за незабравима почивка!До следващият път!Защото,който стъпи тук веднаж после ВИНАГИ се връща!

Доверете ни се и ние ще превърнем Вашите мечти в реалност,давайки винаги само най –доброто от себе си!

Валена турс – Вашият верен и коректен партньор!

Почивка в ПомориеХотели в Поморие

Comments are closed.